Groeien in de gaven van de Geest

Verlang jij er naar om te groeien in de gaven van de Geest? Deze cursus helpt je om zowel qua theorie als praktijk een stap verder te zetten. Iedere avond begint met aanbidding, vervolgens een stuk onderwijs en daarna oefenen in kleine groepen. Of je nu vertrouwd bent met de gaven van de Geest of helemaal niet: je bent van harte welkom. De avonden zien er als volgt uit:

Dinsdag 24 januari - Dorst naar meer van Gods Geest (Veenhartkerk)
Dinsdag 7 februari - Gods stem leren verstaan (gave van profetie) (Immanuëlkerk)
Dinsdag 14 februari - Bidden in de Geest (gaven van klanktaal) (Veenhartkerk)
Dinsdag 21 februari - God geneest vandaag (gave van genezing) (Immanuëlkerk)

Iedere avond begint om 20:00 uur, om 19:45 uur is er koffie & thee. De locaties wisselen per avond: de ene keer is het in de Veenhartkerk, de andere keer in de Immanuëlkerk. Wil je deelnemen? Meld je dan uiterlijk aan op zondag 15 januari.

Deze cursus is geïnitieerd door de Stadshartkerk, Immanuëlkerk en Veenhartkerk. De avonden worden geleid door Willem Griffioen, die als voorganger verbonden is aan de Akergemeente (www.akergemeente.nl). Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze cursus.

De kosten voor deelname bedragen 20 euro (de prijs moet geen belemmering zijn om mee te kunnen doen, neem in dat geval contact op met onderstaande personen). Deze cursus gaat van start wanneer er minimaal twintig deelnemers zijn. Voor vragen/opmerkingen:

Lars Grijsen (Stadshartkerk, lars@stadshartkerk.nl, 06-13216486)
Ernst Wiskerke (Immanuëlkerk, ernstwiskerke@gmail.com, 06-55162006)
Marten van Benthem (Veenhartkerk, martenvanbenthem@veenhartkerk.nl, 06-46487659)

Aanmelden voor de cursus